Historie

Om VIBRANT SURF
Vibrant (les: vaɪbrənt) - Someone or something that is vibrant is full of life, energy, and enthusiasm. (ref. Collins dictionary)


Vi er inspirert av sammenhengen mellom naturens elementer og energi basert på grunnleggende filosofi. Derfor har vi utviklet Vibrant Surf som binder sammen vann, luft/vind, ild og jord. Når hodet, kroppen og naturen er i ett og i balanse, vibrerer alt på samme frekvens og er i flyt.

Vi vil at flest mulig skal få muligheten til å være i sin flytsone, gjerne sprenge nye grenser og få gode opplevelser. Med konseptet Vibrant Surf henger vi oss på den nye Wingfoil trenden og tilbyr oppblåsbart, sammenleggbart og lett utstyr til en "fair" pris som kan tilpasses alle. I tillegg søker vi hele tiden etter nye løsninger og produkter.

Her trigges både de som er nysgjerrig på «å fly» over vannet, samtidig som hele familien kan kombinere bruken av utstyret med andre vannaktiviteter. Oppgrader SUP brettet med vår WingSUPgrade eller finn frem et gammelt windsurfbrett med kjøl for å komme i gang med seilvingen. Vingen er like morsom på vinteren, og med null friksjon på skøyter er den superlett å håndtere i stor fart på isen. Ønsk også vinden velkommen for å kunne fly over viddene på ski eller snowboard.

Vi vil være i ett med naturens elementer med seriene:

  • Vibrant WATER - Hydrofoilbrett
  • Vibrant WIND - Seilvinger
  • Vibrant FIRE - Hydrofoiler, WingSUPgrade
  • Vibrant EARTH - Tilbehør


“Be on the surf with good vibes – Vibrant Surf”


Menneskene bak

 

Emil Horgen Rasmussen, daglig leder, marked og salg
Entreprenør, engasjert og handlekraftig. Er en sosial lagspillutøver som liker å konkurrere. Emil er opptatt av å nå frem til kundene og tilby de rette produktene til riktig pris for å skape gode kundeopplevelser. Er stadig på jakt etter nye produkter og løsninger.

Jorunn Horgen, produktutvikler
Samfunnsengasjert entreprenør. Livslang windsurfingskarriere fra oppstarten på 80’tallet hvor windsurfing var det kuleste og nyeste. Har reist verden rundt, konkurrert og vunnet mange mesterskap med NOR-6 som sitt seilnummer. Windsurfing har vært en lidenskap hele livet og Jorunn er fortsatt nysgjerrig, prøver gjerne alt nytt, ser nye muligheter  og utvikler nye løsninger.  

Produksjon og tilvirknings team
Produksjonsarbeiderne og produktdesignerne er fundamentet for våre produkter. De sørger for den høyeste kvaliteten, ytelsen og tilpasningen. Vi jobber tett sammen med de for å videreutvikle Vibrant Surf, slik at kundene kan få produktene som passer deres behov og gir de beste opplevelsene.

Foto
Christofer Owe
Henrik Trondsgård
Private bilder

“Vibrant Surf – designed by NOR-6”